מערת השודדים

את האוצר שתגלו בקראפט התל אביבית הירושלמים גילו מזמן – רק בלי הנוף לים  מתישהו מאז שנוסד המדור הזה המלצנו על קראפט פיצה מירושלים. המקום אף זכה בתואר אחת מחמישים הפיצות הטובות בעולם. לאחרונה, מתברר, הם פתחו סניף בתל אביב. תיכף נדבר על הפיצות, אבל אני רוצה להתעכב רגע על החוויה הכוללת בסניף החדש. המקום […]

טעים אש

הטרנד הלוהט של בישול על להבה גלויה הופך ב’Flame TLV’ לארוחה מוצדקת במיוחד זכתה העיר העברית הראשונה וזכינו אניני הטעם לפריחה מרשימה של מסעדות יוקרה כשרות. הפעם נפרגן לשף הצעיר אורן אסידו, במסעדה שבמלון קרלטון – "פליים", בן טיפוחו של השף מאיר אדוני שהפעיל במקום בעצמו את מסעדת לומינה הכשרה זמט"ל (זכר מסעדה טעימה לברכה). […]

מתבשרים טוב

חוץ מבור לצלייה איטית, תמצאו ב'פסאדור' התל אביבית את כל סוגי הבשר זכה עמנו לשפע של מסעדות בשריות שהכוכב העיקרי בהן הוא, ובכן – הבשר. הפורמט מוכר ועובד: בשרים מכל הסוגים, המרקמים וסוגי הבישול. בשנים האחרונות גם אוכלי הכשר והכשר למהדרין שותפים להילולה הבשרית. אך טבעי שמבין כל המסעדות הוותיקות הולכות וצפות מסעדות חדשות שמציעות […]

אם אין אמסטרדם, נאכל עוגות

אירופה המנומסת, בלי מכות ואלימות. בראסרי 18 בתל אביב נוחת בתזמון המושלם אחרי אירועי אמסטרדם, די ברור שלא נקפוץ מיוזמתנו לאירופה, בעתיד הקרוב. זאת אומרת לא באופן המכונה "מגפיים על הקרקע", אבל את שאר הדברים הטעימים משם נפסיק לצרוך? ממש לא. הנה מקום חלבי, כשר, מדליק וחדש בתל אביב, בראסרי 18. המקום מספק חוויה ייחודית […]

הר הגעש בידינו

להפתעה‭ ‬המבעבעת‭ ‬של‭ ‬דומינו‭'‬ס‭ ‬פיצה‭ ‬מהדרין‭ ‬אפילו‭ ‬אני‭ ‬לא‭ ‬הייתי‭ ‬מוכנה בעבר‭ ‬עקבנו‭ ‬אחרי‭ ‬מוצרים‭ ‬חדשים‭ ‬של‭ ‬תת‭ ‬הרשת‭ ‬הכשרה‭ ‬דומינו‭'‬ס‭ ‬מהדרין‭, ‬ולרוב‭ ‬אפילו‭ ‬החמאנו‭ ‬לרשת‭.‬ הפעם‭ ‬נותרתי‭ ‬בלי‭ ‬מילים‭.‬ דומינו‭'‬ס‭ ‬פיצה‭ ‬מהדרין‭, ‬מביאה‭ ‬בשורה‭ ‬חדשה‭ ‬בתזמון‭ ‬מדויק‭ ‬לקראת‭ ‬חג‭ ‬השבועות‭.‬ הפיצה‭ ‬החדשה‭, ‬וולקנו‭, ‬היא‭ ‬תמצית‭ ‬טהורה‭ ‬של‭ ‬שחיתות‭ ‬קלורית‭ (‬וולקנו‭ = ‬הר‭ ‬געש‭): ‬פיצה‭ […]

נגמרו החגים? לבריאות!

קערת הפוקי של  greenzתעשה גם לכם חשק לחזור למוטב אחרי חג רווי בקלוריות כמו פסח, מתבקש לעשות משהו בעניין, ואני לא מתכוונת למנוי חדש (לביקור חד פעמי) במכון הכושר. אם זה לא עבד לפני פסח, זה גם לא יעבוד אחריו.  ועדיין, לרגל השיח סביב אוכל בריא (שיתפוגג לקראת המנגלים של עצמאות) הנה הצעה אמיתית למשהו […]

כשהמסעדה מתחפשת: גם חטיפים הופכים למנת שף

מה קורה כשפורים פוגש על הצלחת שיתוף פעולה מסחרי? תקופת פורים מספקת הזדמנויות לצאת מהקופסה, להחליף אווירה, לשדרג את השמחה (וזה בהחלט אתגר השנה) ולהתחפש. קומראן הבשרית התל אביבית הכשרה, לקחה את רעיון התחפושת קדימה.  המסעדה שפועלת רק בערבים, התחברה לסיפור האגדות "עמי ותמי" והציבה במקום תפאורה, מיצגי ענק וגם שת"פ עם חטיפים של חברה […]

כשבזל הפכה כשרה

כשבזל הפכה כשרה המוסד הקולינרי במלון פרימה סיטי בתל אביב מגשים חלום לשומרי הכשרות שומרי המצוות, ובעיקר המקפידים על כשרות, מתבוננים בהשתאות בכל מסעדה או מוסד קולינרי שהופך לכשר ומצפים להגיע אליו ולבדוק, עד כמה הציפייה השתלמה. אז המקום החדש של סושי בזל, במלון פרימה סיטי בתל אביב, הוא התגשמות כפולה של חלום. עם המעבר […]

שגרירות טנסי בישראל

הסניף החדש ממוקם בלוקיישן מרכזי ונגיש ברחוב תוצרת הארץ ,17 ומציע חווית בילוי קולינארית בסגנון סטריט פוד עדכני המוכיח את עצמו גם ב…פעם השלישית. אורי מלמד הוא רב, סטנדאפיסט, מבקר מסעדות, מוזיקאי, יזם ובשנים האחרונות גם בעליה של רשת המבורגר פרימיום הכשרה Memphis. מאז פתח את הסניף הראשון בתל אביב הוא כבש מיד את אוכלי […]

בובה של מסעדה

מסעדת פופה הכשרה, בהובלת שף אביב משה, פתוחה לקהל הרחב. קולינריה יהודית חובקת עולם מסעדת פופה – PoUPeE (בעברית בובה) משיקה את עצמה מחדש בגרסה כשרה בהובלת שף אביב משה, מהשפים הבולטים בישראל המתמחים בקולינריה כשרה. פופה הכשרה תציע תפריט שיורכב מהשראות ממסעותיו הרבים של אביב ברחבי העולם, לצד השפעות צרפתיות קלאסיות.  פופה תצטרף לקבוצת […]