פסטה בפסח, זה אפשרי וזה טעים

לא כל מסעדה מקבלת אצלנו כמו לוצ’נה את עיטור אליהו הנביא לחג תיכף יתחילו המסעדות לספר לנו עד כמה תפריט הפסח שלהם מעולה, עד כמה אי אפשר להרגיש בכלל שהפרודוקטים כשרים לפסח ועד כמה עדיף להם להשתמש במוצרים החלופיים לחמץ האהוב והמוכר. מודה: אני לא אוהבת את לחמניות הפסח שנראות ומרגישות כמו לחמניות החמץ. זה […]

מבשר טוב

המתחם החדש במבשרת מציע גם בשרית במדור הקודם שיתפתי ש"משהו טעים במיוחד מתפתח בימים אלה בדרך העולה לירושלים, מבשרת ציון, אם צריך לדייק בווייז…". השבוע, אנחנו שותים כוס מים, נשארים במתחם, ועוברים לבשרית המעולה גריל בר. מסעדת האם נחשבת לאייקון מוכר ביותר בירושלים בתחום הכשרות מהודרת, והיא חוגגת סניף חדש, גדול ומפואר במבשרת ציון, בדרך […]

כשאיטליה טיפסה לירושלים

התפריט בלוצ'נה מבשרת ציון עושה חשק לעמור לאכול בדרך אל הבירה משהו מעולה וטעים במיוחד מתפתח בימים אלה בדרך העולה לירושלים, או מבשרת ציון, אם צריך לדייק בווייז. הכירו את לוצ’נה – נתחיל בעיצוב המסעדה החדשה שהוא מרהיב, אורבני וחמים שמרחיב את הלב, ומכין אותו למטעמים והפחמימות המנחמות. השף ניצל את הנוף של הטבע והרי […]