כשאפילו החסה צלויה

וזה מה שקרה לפני שהתחלנו לטעום: ובכן, זוג שאינו נראה שומר מצוות, מסיים ארוחה בתוך המסעדה, יוצא החוצה ובדרך לדלת מזהה שני שולחנות עם אנשים דתיים,

המנות המענגות של הכשרה המפתיעה בכפר סבא לא הותירו מקום לקינוח

נתחיל מהסוף:
אריאנה הוא מקום מדהים, מקורי ויצירתי.

וזה מה שקרה לפני שהתחלנו לטעום: ובכן, זוג שאינו נראה שומר מצוות, מסיים ארוחה בתוך המסעדה, יוצא החוצה ובדרך לדלת מזהה שני שולחנות עם אנשים דתיים, הגברת שואל את האחמ"שית "מה, זה כשר כאן?!" – וזה היה הרגע שהבנתי שכתיבת ההמלצה הפעם מיותרת.

מסעדת אריאנה הכשרה בכפר סבא מציעה חוויה שונה. אלה לא רק התפאורה והנרות הנמסים לאיטן, זאת תפיסת שירות כוללת. כשהמלצרית המתמצאת מציעה לכן יין, היא תתחקר אתכן קלות ואז תביא עוד ועוד כוסות לטעימה, עד שתגיעו ליין שאהבה נפשכם, ויש מה לטעום. נדמה לי שבאריאנה נמצא המגוון הרחב ביותר של יין כשר בישראל.

והמנות? עונג אמיתי. רן אלקובי, השף והבעלים, מוכיח יכולות מדויקות מאוד בכל מה שקשור להכנת מנות הבשר. לצד המנות העשויות היטב, נדלקתי על החסה הצרובה שצמודה לביס הקצבים. נתחי שייטל צלויים בתוך עלי חסה בליווי צ'ילי מוחמץ ביין לבן, בצלים מוחמצים, נענע ורוטב טופי סויה. נפעמנו מסלט טבולה כרובית שכוללת כרובית קצוצה, משמש אוזבקי, עשבי תבלין, קשיו מסוכר, בצל קריספי וויניגרט. או סשימי דובדבנים מרהיב שמארח פרוסת דג ים, גסטריק דובדבנים, סלטון של ירוקים וצ'ילי מוחמץ.

ואיזה חבל שלא נותר לנו מקום לתאר את המנות האחרונות שמוכנות במקום מאפס. 

עונג אמיתי.

  • אריאנה: עתיר ידע 4, כפר סבא
  • כשרות: רבנות כפר סבא

צילום: לירן מימון

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע