ואיפה הימים עם הגלידה והקצפת?

לא שזה קרה במשמרת שלי, ולא שמישהו כרע ברך והציע לי נישואים מול צלחת מלבנית עם ופל בשרני, קצפת יציבה וכדורי גלידה עם זילוף שוקולד,

זמן טוב לנחמה: ברוכה הבאה אפרתה, ופל בר האהובה והמתחדשת

לא שזה קרה במשמרת שלי, ולא שמישהו כרע ברך והציע לי נישואים מול צלחת מלבנית עם ופל בשרני, קצפת יציבה וכדורי גלידה עם זילוף שוקולד, אבל כמעט כל חברותיי הירושלמיות כוללות סיפור מעין זה באלבום הכמעט חתונה שלהן.

אבל הסיפורים, כמו הסניף המיתולוגי בשלומציון, הם נחלת ההיסטוריה. לאחרונה נרכשה הרשת ע"י יזמים שומרי מצוות שעדכנו את הלוגו, עדכנו את המראה ובעיקר עדכנו את התפריט. לא עוד רק קינוחים, כי אמצם מסעדה חלבית של ממש עם כל מה שאדם רוצה להתנחם בו.

בתפריט החדש סלטים משוכללים, מנות עיקריות כמו פסטה, פיצות ותופינים מלוחים נוספים, מנות דג, וכמובן קינוחים שאי אפשר לעמוד כנגדם. מרשה לעצמי להמליץ על: בוקר הולנדז עם ביצת עין על לחמניית בריוש צרובה עם גבינת שמנת, רוטב הולנדז, פרמזן ובצל ירוק. קריספי ניוקי חם זוקיני, כרוב לבן, פטריות, בצל סגול, ועגבניות שרי מוקפצות בטראיקי וסילאן, ניוקי תפו"א וניוקי סלק ממולאים בגבינות וכדורי מוצרלה. 

לצד הפנקייקים וקינוחי הוופל בלגי, אני חייבת לציין את הפחיות המאורכות והשקופות בהם מוגשים המיצים והמילקשייקים. 

ברוכה הבאה וופל בר, התגעגענו.

  • וופל בר: Efrat סנטר, שכונת הזית – אפרת
  • כשרות: בד"צ בית יוסף

צילום: עוז אוחיון

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע