איזוהי רעבה? הרואה את הנולד (ומשתפת אתכם)
הפעם אני מסתכנת ונוטלת את עתידי בכפי. אני ממליצה על אירוע שעוד לא קרה, אבל מסתמכת על מקום שאני מכירה.
מסעדת “מילה” החלבית בסביון, נחשבת לממתק קולינרי אמיתי. השף יהונתן שרביט שחולש על מסעדת שף מבריקה מתכנן ספיישל הודי במסעדה שלו בעוד כשבוע (09-10/09). המקום יהפוך למסעדה הודית טיפוסית עם נרות ותפאורה, הניחוחות יזכירו את דרמסאלה והבאים יחוו ארוחת טעימות שכוללת קלאסיקות לצד מחוות קולינריות שמזכירות, נוגעות ומתייחסות לתפריט הודי בואכה ישראל 2025.
אני כבר לא יכולה לחכות יותר ל סבלה זרעי כוסברה, גבינת עיזים, צ’אנטי תמרהינד, צ’אטני נענע, גלידת יוגורט עיזים בדבש מותסס, צ’אי מסאלה ואת הקבב טונה אדומה, עם קציפת טיקה מסאלה, נאן שום, עלים ירוקים.
מי שהשתתף בארוחה המקדימה אומר שכדאי להירשם מהר…
מילה – השקמה 1, סביוןכשרות: רבנות מקומית סביוןקרדיט צילום: יח”צ מילה