חוץ מבור לצלייה איטית, תמצאו ב’פסאדור’ התל אביבית את כל סוגי הבשר
זכה עמנו לשפע של מסעדות בשריות שהכוכב העיקרי בהן הוא, ובכן – הבשר. הפורמט מוכר ועובד: בשרים מכל הסוגים, המרקמים וסוגי הבישול. בשנים האחרונות גם אוכלי הכשר והכשר למהדרין שותפים להילולה הבשרית.
אך טבעי שמבין כל המסעדות הוותיקות הולכות וצפות מסעדות חדשות שמציעות מלבד ה… בשר, גם את השואו והחוויה (פיטמסטר וחברותיה), מה שמביא אותנו לספר על ‘פסאדור’ התל אביבית. הפסאדור הוא מגיש בשרים מיומן, האחראי על חיתוך והגשת נתחי הבשר ישירות לשולחן הסועדים. במסעדה קיימות מספר טכניקות בישול: גריל ישיר (האמריקאי), גריל מסתובב (הברזילאי), מעשנה ורק בור לצלייה איטית חסר כאן.
אז מה יש לאכול?
אסאדו מעושן ועסיסי, אונטריב מפורק ומענג, פיקניה על פחמים, בריסקט מפרה שמנה, סטייק אנטריקוט ואחריו הפריים ריב, קבב בשום, צוואר טלה, נקניקיית ספירלה עזת טעם ונתחי פרגית לעדינות שבינינו…
הצעת המדור: תפריט סגור במחיר סגור – עשר מנות בארוחה אחת, במחיר קבוע של 280 שקל.
פסאדור – רחוב יגאל אלון 94, תל אביב
כשרות: רבנות תל אביב
צילום: אסף קרלה