השילוב הקדוש

מאת:גלית אור
זוג הקונדיטורים הירושלמים ממשיך להאיר את חנוכה בקולקציות מרהיבות, המנצחות בכל הזירות

זוג הקונדיטורים הירושלמים ממשיך להאיר את חנוכה בקולקציות מרהיבות, המנצחות בכל הזירות

יצא כך, שכשנזכרים שתכף חנוכה, נזכרים גם בסופגניות – ואם להיות יותר ספציפיים: בסופגניות של קפה קדוש. 

בכל שנה מפתיע זוג הקונדיטורים קרן ואיציק קדוש בקולקציות מרהיבות כמותן לא ראינו (ולא טעמנו) מאז נחלו היוונים הפסד בכל הזירות. אז אחרי סופגניות בטעמי וגווני היחידות הצבאיות, ואלו שייצגו את הסכמי אברהם, השנה הלכו בקדוש על מוטיב האחדות, הווי אומר שני טעמים בסופגנייה אחת. אחדות זה תמיד טוב, ושילוב טעמים הוא ספציאליטה של קרן.

פטיסייר ואוכמניות, פטל מרשמלו פטל, אננס מרמלדה אננס, קסיס מרשמלו קסיס, ליצ׳י מרמלדה פטל, ערמונים סוכרית טופי קרמל, אגוזי לוז עם גנש חלב, קרמל טופי קרמל, פיסטוק שוקולד מרשמלו פיסטוק, שוקולד מריר טרפלס ויסקי. הסופגניות אווריריות, המילוי לא מכביד, ורק הקלוריות מסמלות את בוא החג.

בסוף יש מכנה משותף לכולן, וזה הסוכר (לא אבקה) שמפוזר עליהן בנדיבות: מה שזורק אותנו היישר אל המימונה עם הספינג’ המסורתי. אבל היי, יש עוד חצי שנה עד אז… 

קפה קדוש שלומציון המלכה 6, ירושלים

כשרות: רבנות ירושלים

צילום: אסף קרלה

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע