דבש, הכל דבש

מאת:גלית אור
שכבות מענגות של בשורות טובות – זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו

שכבות מענגות של בשורות טובות – זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו

תסכימו שאחרי שנה כה מרה וחמצמצה, ראש השנה הקרוב חייב להיות מתוק, חייב.

בביתנו יש ויכוח גדול בנוגע לעוגות דבש: כולם מסכימים שהן טעימות, אבל העובדה שכמעט ואין בהן דבש, חוצה את הבית לשניים. האלה שזה חסר להם, והאלה שמסתפקים בגזר, בננה ומעט חומרי טעם שקרובים לדבש ומנחמים את הלב והחך.

עם התובנות האלה אני מחפשת גם השנה את העוגה שתרגיע את השנה היוצאת, ותביא בין שכבותיה את ברכת ה”תחל שנה וברכותיה”.

כך שאפשר להבין מדוע שמחתי מאוד לדגום כמה עוגות מרשימות, מרהיבות וטעימות להפליא של ‘לה רושל פטיסייר’, שיצרה קולקציה רחבה של עוגות דבש: עוגות קלאסיות לצד עוגות מעולם הפטיסרי הצרפתי עם שילובים ייחודיים.

יש להם: מאפינס דבש ושקדים מקורמלים, עוגת עקיצת הדבורה בצק שמרים ספוג בסירופ דבש, קרם וניל וציפוי שקדים מסוכרים ועוגת מדוביק קלאסית עם שכבות דבש וקרם שמנת קטיפתי שקשה להפריז בתיאור הטעם שלה, מספיק אם אאחל לכולנו שהשנה הבאה תהיה מדוביקית.

‘לה רושל פטיסייר’ –  ברוך הירש 30, בני ברק

כשרות: חלבי בד”צ בית יוסף

צילום: לירן מימון

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע