תפריט הארוחה הקבוצתית במסעדה הצפונית הוא לגמרי עניין ששווה להתעכב עליו
עולם ה”אכול ככול יכולתך” כבר לא תופס בימים אלה. אולי כי התבגרנו, אולי כי התברגנו. כמויות אוכל בלתי מוגבלות, כבר לא מדברות אלינו כיום. מה כן? טעם, שירות וניקיון, בסדר זה או בסדר אחר.
אבל לאכול ארוחה טובה במחיר פיקס, זה משהו שבהחלט מדבר אליי. מסעדת 300 גרם הבשרית והמצוינת שבגליל המערבי, פיצחה את הראש הישראלי, והיא מציעה תפריט מרגש, אבל אני אתמקד בתפריט הארוחה הקבוצתית המכונה “תאוות בשרים”.
מחירו לארבעה אנשים 500 שקלים והוא כולל את כל הטוב הזה: 4 שתייה קלה, לחם בית לצד צ‘ימצ‘ורי, מבחר טאפסים מדליקים במיוחד: קרפצ‘יו חציל, לאבנה טבעוני, עראיס
ולעיקרית מיקס בשרים: קילו וחצי בשר פילה בקר, סטייק אנטריקוט, סטייק סינטה, קציצות אנטריקוט, סטייק פרגית וצ‘וריסוס עגל בליווי ירק ותפו“א, ואם נשאר לכם מקום תקבלו מנה אחרונה שהיא מיקס פלטת קינוחים, ושיהיה לכם בהצלחה עם זה.
ולמה נקרא שמה “300 גרם”? שאלתי. בגלל שהמשקל הפופולרי בעולם של נתחי בשר, הוא 300 גרם כמובן, ובמסעדה של איתי חסון בבצת כל כך אוהבים בשר, שהחליטו לקרוא למסעדה על שם מידתו הטובה הידועה בכול העולם. האמת שזה די והותר, אבל יש גם בונוס: הלוקיישן כמו פעם, בתוך בקתת עץ בלב מטע המשקיפה על נוף כפרי עוצר נשימה.
טיפ לקוראי נופשים: למסעדה יש קצבייה, שם אפשר לרכוש נתחים טריים ולהמשיך את העונג, בבית.
מסעדת 300 גרם, מושב בצת: 072-395-1758
כשרות: מהדרין חלק, רבנות מטה אשר