תחנה נוספת במהפך

מאת:גלית אור
לנדוור בתחנה הראשונה בירושלים מצטרפת לנושאות דגל הכשרות

לנדוור בתחנה הראשונה בירושלים מצטרפת לנושאות דגל הכשרות


משהו מטורף עובר על עסקי המזון בישראל (ולעתים גם מחוצה לה). יותר ויותר מסעדות שאינן שומרות שבת וממילא לא כשרות, או הפוך, נוטשות את עולמן הקודם ומצטרפות לרשימה הולכת וגדלה של מסעדות כשרות, וכשרות למהדרין.

יש לכך המון סיבות, הבולטת שבהן לטעמי היא הרצון של בעלי המסעדות להיות יותר בבית, עם בני המשפחה, ואם לא בשבת – אז אימתי? קושיא טובה אבל אנחנו כאן כדי לספר על מסעדה ותיקה וידועה שעשתה סוויצ’, לנדוור בתחנה הראשונה בירושלים.

אז ראשית, לא רק שהם ערוכים לסוכות הקרוב, הם בנו 2 סוכות בחזית הקדמית ומאחורי המסעדה, והם מציעים מטבח איטלקי שכולל הברקות מוכרות מלנדוור, וגם מנות ייעודיות של הסניף המיוחד הזה. לדעתי ביקור במקום בלי לטעום את הפילה דניס על ריזוטו מלנזה, ואת הדניס ‘אקווה פאצה’ – מנות דגים פשוט מצוינות – פשוט לא ייתכן.

כשבבוקר מנענעים את הלולב והקוישקלאך, אך טבעי שהבקשה הנדושה ביותר יהיה לאכול רוזלאך…

צילום: נועם פריסמן

לנדור מהדרין בתחנה –  דוד רמז 4, מתחם התחנה, ירושלים.

כשרות:  רבנות ירושלים מהדרין, בד”צ בית יוסף  

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע