רגע לפני תפילת הדרך

מאת:גלית אור
טעם חדש לאופטימיות בנתב”ג: הארט-בורגר ממריא ב”מוזס אייר” 

טעם חדש לאופטימיות בנתב”ג: הארט-בורגר ממריא ב”מוזס אייר” 

טיסה לחו”ל לרוב היא אירוע משמח, יחסית. ועדיין עד לפני כמה שנים, שומרי כשרות שטסו נתקלו כבר בנתב”ג בחוסר לא פרופורצינלי במזון כשר, שלא לדבר על כשר למהדרין.

הסיבות רבות ומגוונות, מספיק שנזכיר שכבר בשלב המכרז למקום הסעדה חדש, נדרשים הזכיינים להפעיל את המקום גם בשבתות ומועדים, וזה תמיד נחשב לכשל מובנה ומטריד. לא יודעת מי אחראי לשיפור המבורך בתמהיל המקומות הכשרים והכשרים למהדרין, אבל אחת התוצאות הנפלאות של התהליך היא “מוזס אייר” של מוזס.

רשת ההמבורגרים החמודה והקריאטיבית מוזס פתחה לאחרונה את הסניף חדש MOSES AIR, בתחילת שרוול E בטרמינל 3, ומציעה לקהל הנוסעים חווית מסעדת בר עם דגש מיוחד על קוקטיילים, יינות, בירות מהחבית ומשקאות אלכוהוליים נוספים, כל זאת לצד תפריט המבורגרים מגוון המתבסס על בשר טרי שנטחן במסעדה בכל יום. בדיוק מה שצריך לקחת איתך למטוס, בזמן שבן או בת הזוג מכלים את כרטיס האשראי בדיוטי פרי.

ואל תפספסו את הארט-בורגר האולטרה-מעולה.
טיסה נעימה!

צילום: גיל אבירם

MOSES AIR, שרוול E, טרמינל 3 נתב”ג

כשרות: הרב ניסים אלמליח, מהדרין רבנות נתב”ג

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע