עונג הסוכה של רובן

מאת:גלית אור
כאן גם מאמינים ב”שילוב הקדוש של אוכל טרי מחומרי גלם איכותיים ואירוח לבבי ומקצועי”

אתם מכירים את זה שאתם נכנסים למסעדה והמלצרית אומרת לכם, “אצלנו הכול טרי, אנחנו חותכים את הירקות רק אחרי ההזמנה”, ואתם מזמינים ירקות – והם אכן טריים? 

זו ההפתעה הראשונה כשנכנסים לרובן. 

כאן גם מאמינים ב”שילוב הקדוש של אוכל טרי מחומרי גלם איכותיים ואירוח לבבי ומקצועי”, תכל’ס, אם סיפור הירקות הטריים נכון, כנראה שגם כל השאר. העניין הוא, שזה מסוג הדברים שאחרי הטעימה הראשונה אתה אומר לעצמך, “וואלה טרי, רגע איזה יום היום בשבוע?” וכבר לא צריך לשאול, הפריכות והטעם מבשרים את זה לחיך.

הסיבה השנייה הדגולה להגיע לשם היא ללא ספק המעשנה. בכל סניף יש מעשנה אליה מוכנסים מדי לילה נתחים שיתבשלו לאיטם ויספגו את ניחוחות העץ המעשן, עד למחרת – וזה לבד שווה הכול.

תכל’ס, הגעתם ולא מצאתם את עצמכם מרוב צבעים וטעמים, קבלו הצעה להמבורגר באמת מיוחד: ה”מייטי בורגר”. המבורגר ממולא בראגו בריסקט מעושן, צרוב בגריל ומבושל בציר בקר ארומטי, ביצת עין ושום קונפי. 350 גרם של עונג חג אמיתי, כי יש סוכה כשרה ומהודרת בכל סניף.

ומה צריך לשאול את אחראי המשמרת:
מדוע לחזה עוף שלם המבושל בישול ארוך ומדויק בטמפרטורות נמוכות (סו ויד), שנצרב בגריל בתערובת תבלינים מזרחיים, ושיוגש עם תפו״א שרוף, בצל מעושן, טחינה לבנה, אריסה, צ׳ימיצ׳ורי ולימון – קוראים צ׳יקן אקספרס? מה אקספרס בדיוק, בעוף שבושל בבישול ארוך?

צילום: אנטולי מיכאל

רובן – 25 סניפים ברחבי הארץ

כשרות: כל הסניפים כשרים וכשרים למהדרין

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע