סושי וקוקטייל אסיאתי על החוף

מאת:גלית אור
הוא נפתח רגע לפני המלחמה, נסגר וחוזר עכשיו לפנק אותנו בימים קשים: הכירו את “אומינו”

הוא נפתח רגע לפני המלחמה, נסגר וחוזר עכשיו לפנק אותנו בימים קשים: הכירו את “אומינו”

זה סיפור של מקום מדליק שנפתח בסוף הקיץ הקודם, שבועיים לפני שמחת תורה. נסגר לחודשיים כשהמלחמה פרצה, וכשעם ישראל השתוקק לאסקפיזם נפתח המקום שוב והעם, מתברר, אוהב את המקום.

אומינו על החוף בראשון לציון הוא סושי בר כשר, עם אווירה אחרת. הרמה גבוהה, העיצוב מוקפד, וכל האווירה אומרת חו”ל. אל הרולים המרשימים בנראות ובטעם, מתלווים קוקטיילים שכאילו נוצרו בהתאמה לכל רול. ססגוני מצד אחד, וטעים מאותו צד.

ניסיתי לא מעט מנות והתפעלתי, אבל אם צריך להמליץ על מנת מאסט, הרי שזהו הרול סלמון לימון – דג סלמון טרי (מרגישים), מלפפון, אבוקדו, מעטפת סלמון, איולי כמהין, צ'אנק לימון, ומערום קטן של טוביקו שחור.

אשר לקוקטיילים, ממש קשה לבחור את האחד מכל הרשימה המגוונת, אבל אני לקחתי את ה-Verano – יוזו סאקה, ג'ין, מיץ מנדרינה טרי בלימון פרסי, ג’ינג’ר ביר, ו… כתר מלוח, כי ככה בתקופה קצת מלוחה מול הים של ראשון לציון.

“אומינו סושי” –  הטיילת 6 ראשון לציון

כשרות: רבנות ראשל”צ 

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע