נגמרו החגים? לבריאות!

מאת:גלית אור
קערת הפוקי של greenzתעשה גם לכם חשק לחזור למוטב

קערת הפוקי של  greenzתעשה גם לכם חשק לחזור למוטב

אחרי חג רווי בקלוריות כמו פסח, מתבקש לעשות משהו בעניין, ואני לא מתכוונת למנוי חדש (לביקור חד פעמי) במכון הכושר. אם זה לא עבד לפני פסח, זה גם לא יעבוד אחריו. 

ועדיין, לרגל השיח סביב אוכל בריא (שיתפוגג לקראת המנגלים של עצמאות) הנה הצעה אמיתית למשהו שהוא גם טעים, גם בריא וגם כשר.

לרגל פתיחת הסניף העשירי של greenz בפארק עתידים בתל אביב, זאת הזדמנות מעולה לדבר על “פוקי”. קערת הפוקי היא מנת אוכל רחוב מסורתית בהוואי, שהפכה ללהיט גם מחוצה לה, בעיקר בלוס אנג’לס, אבל גם בניו יורק, אוסטרליה ולונדון. הפוקי מוגש לרוב בקערה, והמראה של המנה הוא קערה גדולה צבעונית הכוללת אורז פושר בבסיס, דג נא ושלל ירקות ורטבים בסגנונות שונים.

רשת greenz הכשרה מכינה יופי של פוקי. זה כל כך יפה שזה מפתה לאכול בריא… אז בתיאבון!
(ולבריאות)

“greenz” –  סניף חדש ועשירי בפארק עתידים תל אביב

כשרות: הרבנות תל אביב

קרדיט צילום: greenz

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע