מטר מהפרלמנט הגיאורגי

מאת:גלית אור
מציעה “אניס” ארוחה מפנקת מהמטבח הצפון אפריקאי בואכה אירופה הקלאסית 

מלבד מחווה מרגשת למטבח המקומי בטביליסי, מציעה “אניס” ארוחה מפנקת מהמטבח הצפון אפריקאי בואכה אירופה הקלאסית 

מדור ההמלצת המסעדות שלנו, אינו מגביל את עצמו למסעדות רק בישראל. אם זה כשר ואם זה טעים – מתישהו נגיע אל המסעדה.

לכן, הפעם אנו מרחיקים מרחק שעתיים וחצי טיסה – אל בירת גיאורגיה טביליסי. יעד שיותר ויותר ישראלים מגיעים אליו, וההיערכות הקולינרית שם – בהתאם.

מסעדת “אניס” שוכנת במלון גאלרי פאלאס הכשר למהדרין כל השנה. השף המוכשר איציק דהן מפעיל את המסעדה שהיא טעימה ומאירת פנים, וכוללת בתפריט את כל מה שיהודי רוצה להתנחם בו בהיותו בחו”ל.

מלבד מחווה מרגשת למטבח המקומי, המקום מציע ארוחה מפנקת מהמטבח הצפון אפריקאי בואכה אירופה הקלאסית וזה טעים ונעים. יחד עם מגוון משכנע של סלטים מציעה המסעדה את הלחם המקומי (זהירות! ממכר), חצ’פורי, חינקאלי, תבשילי בשר, קוסקוס ומנות דגים לרוב.

“אניס” –  5 Pavle Ingorokva St, Tbilisi

כשרות: כשר רבנות נתניה (בשר חלק, ואפשר לבקש מהדרין)

 צילום: kakha

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע