מה אוכלים בסיור קולינרי?

מאת:גלית אור
למתחם התחנה בירושלים יש הרבה מה להציע – ממטעמים אסייתיים ואיטלקיים ועד לטעימות טורקיות

למתחם התחנה בירושלים יש הרבה מה להציע – ממטעמים אסייתיים ואיטלקיים ועד לטעימות טורקיות

ראשית התנצלות: ההיגיון והמסורת היהודית אומרים, שהמדור הפעם היה צריך להיות מוקדש לסעודת יתרו הטוניסאית. ברם, לא מצאנו מסעדה טוניסאית ראויה למדור בארץ, ועם מזג האוויר השבוע לא היה טעם לקפוץ למסעדת “NINI” בפריז, אז נשארנו בירושלים.

הפעם אנחנו ממליצים על סיור קולינרי שבועי, בכל יום רביעי מ-17:00 ועד 18:45, במתחם התחנה בירושלים. הסיור החדש חושף את סודות מסעדות מתחם התחנה הראשונה, ואת אחורי הקלעים של המתחם הקולינרי הירושלמי ברגעיו האחרונים לפני שמתחם התחנה הראשונה משנה את פניו לעד לשיפוצים מעיקים של רכבת כבדה וקלה ורכבל.

עוד בסיור: מפגש עם שפים וברמנים עם הסודות והרכילויות שמאחורי המנות, והזדמנות לטעום מהבישול המקומי של המסעדות במקום. בכל מקום טועמים מנה אחרת, וגם שומעים סיפורים ורכילות – למשל, מה הגלידה שאהובה על שרה נתניהו בוניליה, המנה שנמצאת בבדיקה בפיורי, סלט פוק פוק בסטיישן9, קלצונה במסילה, קפה וסיפור באזחימן. 

במתחם פועלות למעלה מ-27 מסעדות ואטרקציות קולינריות, לא כולן כשרות, אבל מנעד המקומות הכשרים מגוון ובהחלט מספק: ממטעמים ירושלמיים ישראליים ואיטלקיים ועד תענוגות אסייתיים וטורקיים.

עלות: 50 ₪ למשתתף, מספר המקומות בכל סיור מוגבל

כרטיסים: https://isaac-saloni-tours.co.il/new-station-restaurants/

צילום: איציק סלוני

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע