היה שווה להדרים לאשדוד כדי לדגום טורטליני חמוסטה של רוזה
מסעדת רוזה במודיעין, שכבר זכתה כאן לאירוח ולהמלצה, מתפשטת דרומה. סניף חדש נפתח באשדוד במתחם שרובו ככולו מסעדות כשרות.
זה אומר שאנשים באשדוד כבר לא צריכים לנסוע עד מודיעין, ושההתפתחות הקולינרית הכשרה למהדרין לצד זאת הכשרה בכלל – באשדוד – משגשגת.
לרגל הפתיחה והקיץ שהגיע, רקם השף אריק ווקיל תפריט חדש ומעורר השראה. יש טרטר דג לבן בכיסונים של קולורבי עם מוסר ים, עירית קצוצה וצ’ילי אדום על גספצ’ו עגבניות כתומות שזה מרהיב, ויש כמובן פילה בקר על קרם ארטישוק שעועית ירוקה בדמי גלאס, שעשוי הכי מדויק שיש, אבל!
אבל אני רוצה לדבר על “היציאה” של התפריט:
“טורטליני חמוסטה“, הברקה מרשימה וטעימה נורא של פסטה בצורת פעמונים, ממולאת בבשר בקר, שוחים במרק חמוץ כורדי. הכי קובה, בלי הקובה אבל כל הטעם והמיץ הנפלא. אל תפספסו.
צילום: אסף קרלה
“רוזה, אשדוד” – ז’בוטינסקי 45 אשדוד
כשרות: רבנות אשדוד, מהדרין בד”צ בית יוסף