כשהמסעדה מתחפשת: גם חטיפים הופכים למנת שף

מאת:גלית אור
מה קורה כשפורים פוגש על הצלחת שיתוף פעולה מסחרי?

מה קורה כשפורים פוגש על הצלחת שיתוף פעולה מסחרי?

תקופת פורים מספקת הזדמנויות לצאת מהקופסה, להחליף אווירה, לשדרג את השמחה (וזה בהחלט אתגר השנה) ולהתחפש. קומראן הבשרית התל אביבית הכשרה, לקחה את רעיון התחפושת קדימה. 

המסעדה שפועלת רק בערבים, התחברה לסיפור האגדות “עמי ותמי” והציבה במקום תפאורה, מיצגי ענק וגם שת”פ עם חטיפים של חברה ישראלית ידועה, שיגדשו מן הסתם את משלוחי המנות בקרוב. החטיפים, מתברר, משתלבים לא רע עם תפריט הקבע של המקום. 

וכך, בעזרת תפוצ’יפס, דוריטוס וצ’יטוס מוגשות “מנות שהתחפשו” במהדורה מוגבלת ופורימית:

·       חלוויאת צ’יטוס – שקדי עגל מטוגנים, רוטב קוניאק, קרם תפו״א וקראסט צ’יטוס.

·       טרטר טאקו תפוצ’יפס – 3 יח’ טאקו, בשר שייטל קצוץ, קורנישונים, בצל שאלוט, איולי טרטר בציפוי תפוצ’יפס.

·       סלט קומראן – חסה ליטל ג׳ים, רצועות חזה עוף, רוטב הבית, צ’יפס צלפים ושברי דוריטוס.

       מעניין ושווה ביקור!

“קומראן” –  הארבעה 21, תל אביב

כשרות: רבנות תל אביב

קרדיט צילום: קומראן

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע