כשבזל הפכה כשרה
המוסד הקולינרי במלון פרימה סיטי בתל אביב מגשים חלום לשומרי הכשרות
שומרי המצוות, ובעיקר המקפידים על כשרות, מתבוננים בהשתאות בכל מסעדה או מוסד קולינרי שהופך לכשר ומצפים להגיע אליו ולבדוק, עד כמה הציפייה השתלמה.
אז המקום החדש של סושי בזל, במלון פרימה סיטי בתל אביב, הוא התגשמות כפולה של חלום.
עם המעבר לכשרות, המסעדה על טהרת המטבח האסייתי מרחיבה את התפריט עם מנות מדליקות. לצד המנות הקלאסיות והאהובות של הסושי, מציעים השפים חיים אלוש ושאול דרעי מגוון שילובים של חומרי גלם מיוחדים וצבעוניות מרהיבה שמתכתבת עם קוקטיילים ארומטיים שהותאמו למנות.
הנה מה שאהבנו: פנינת הים טונה וסלמון עטופים בדף מלפפון, רוטב סויה מצומצם, טוביקו שחור, איולי צ׳ילי ירוק; כיפה לבנה סשימי מוסר, עירית, בצל סגול, פלפל שאטה, איולי, יוזו, צ’ילי ירוק, דף אורז; פילה מוסר – אטריות תרד טריות, רוטב קארי צהוב, קרם קוקוס.
ובגזרת הסושי: הירושימה אורז סגול, סלמון, סלק מוחמץ, רוטב כוסברה, עירית, שבבי טמפורה אדומה, גוואקאמולה ואבקת הירושימה; טרטרול דלעת יפנית אפויה, פפאיה, שאטה, עירית, מלפפון, ספייסי מיונז, שומשום שחור, טרטר מוסר, צ׳ימיצ׳ורי יפני, צ׳ילי קצוץ.
גם אם זה לא היה כזה טעים ונפלא, אני בעד לחבק עסק שהופך לכשר, וכשזה כזה טעים ונפלא – זה בכלל הופך לביקור חובה במקום.
צילום: דויד ששון
סושי בר בזל
מלון פרימה סיטי, מאפו 9 ת”א
כשרות: רבנות ת”א, רוב המוצרים בכשרות מהודרת