כשאיטליה טיפסה לירושלים

מאת:גלית אור
התפריט בלוצ’נה מבשרת ציון עושה חשק לעמור לאכול בדרך אל הבירה

התפריט בלוצ’נה מבשרת ציון עושה חשק לעמור לאכול בדרך אל הבירה


משהו מעולה וטעים במיוחד מתפתח בימים אלה בדרך העולה לירושלים, או מבשרת ציון, אם צריך לדייק בווייז.

הכירו את לוצ’נה – נתחיל בעיצוב המסעדה החדשה שהוא מרהיב, אורבני וחמים שמרחיב את הלב, ומכין אותו למטעמים והפחמימות המנחמות. השף ניצל את הנוף של הטבע והרי ירושלים, ושילב את המודרני העכשווי עם ההיסטוריה וההוד.

התפריט האיטלקי כולל מנות ראשונות, פיצות, סלטים, דגים, פסטות וספיישלים, ולמרות זאת – ניתן למצוא בו נגיעות קולינריות מכל העולם. הזדמנות ראויה לכל סועד למצוא בתפריט משהו שהוא אוהב. ואכן הפסטות לסוגיהן, הסלטים והאווירה בכלל, נותנים חשק לעבור דירה לתוככי המסעדה ולהישאר שם עד הקיץ הבא.

עונג אמיתי, תפסתי לי מקום…

צילום: אריאל אסולין

לוצ’נה במבשרת – הראל 8 במתחם לב הפארק

כשרות:  בדצ בית יוסף

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע