כמה מהודר ומושחת יהיה הקיץ הקרוב?

מאת:גלית אור
הקיץ הזה חם מאוד ויש לו, אולי, ישועה אחת – גלידה טובה.

הקיץ הזה הולך להיות חם מאוד, למעשה הוא כבר חם מאוד ויש לו, אולי, ישועה אחת – גלידה טובה.

רשת ג’ט לק היא רשת כשרה למהדרין, חלב ישראל והיא מעדכנת את התפריט המגה מושחת שלה. מלבד גלידות איטלקיות משובחות בטעמים משגעים, אחד מסימני ההיכר של הרשת אלו הקינוחים המושחתים, “החוויה אצלנו היא סוג של מסיבה” אומרת מורג כנפי הבעלים, “גם אם זה ‘רק’ מפגש משפחתי אחרי צהרים עם הילדים שבאים אלינו, ככה במקום ארוחה, יושבים על מגש קינוחים מגוון במיוחד”.

למשל, הרשת נטלה מוצר צדדי בגלידריות והעניקה לו כבוד בתפריט. הקרפ והוופל היו תמיד מוצר נלווה בחנויות גלידה, אבל בג’ט לק הוא הפכו לעיקר. “לקחנו את הפנקייקים והגדלנו אותם לעובי של סטייק, נפוחים, גדולים ומרשימים וסופגים הרבה מאד רוטב. הלבשנו על מנות אלה פריטים מעולם הקינוחים היותר מסעדני, כמו קרם ברולה, סופל’ה, כנאפה ועוגת גבינה. שילבנו אותם עם מנות הבסיס והפנקייק, הקרפ והוופל הפכו להיות קינוחים של מסעדת גורמה”. 

כשרות: בד”צ בית יוסף

סניפים: חדרה, פתח תקווה, אשקלון, אשדוד, נתיבות, אופקים, ראשון לציון, באר שבע, שדרות ובקרוב – אילת.

קרדיט צילום: גל זהבי

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע