זוהי עליית מדרגה: הסנדוויצ’ים של רחל משתדרגים בכיוון הבשרי
סנדוויץ’ הוא פתרון מעט טריקי: נעים לאכול, פחות כיף להכין.
לא אם קפצתם לרחל בן אלול, זוכת תוכניות אוכל למכביר.
אחרי שנים שהיא ממלאת כריכים מכל טוב הארץ באופן חלבי, היא מאפשרת לבשריים שבינינו להשיג לעצמם כריך גדוש בטוב, ולעתים גם מחוץ לפרוסות הלחם.
׳רחל 5׳ של ‘רחל’ מציע לא רק כריכים מופלאים, אלא אוכל מעדניה של ממש, שלא נמכר באריזות פלסטיק כמו שמקובל בעדה, אלא בכדי חרס ובסירים ייחודיים. למשל, כדורי הבשר ״מיט בול לשבת״, מוגשים בכד חרס רב פעמי, שניתן למלא לשבת הבאה.
בין הכריכים מצאנו את רחלוקה (רחל המשוגעת): רוקט אסאדו בפאנקו שחור. בשר בריסקט ספרדי הכולל קונפי שום, צ’ימיצ’ורי ביתי ועלה חרדל.
המעדנייה מציעה מנות מבושלות לשבת, ממרחים מפתיעים, חמוצים בהכנה והפתעות נוסף.
זה זמן רחל,
זה זמן בן אלול.
רחל 5 – שדרות בין מימון 5, ירושלים
כשרות: רבנות ירושלים, מהודרת