חיזבאללה לא יעצור את הסטייק

מאת:גלית אור
אם אנחנו לא נגיע לבצת, “300 גרם” תתקרב אלינו

אם אנחנו לא נגיע לבצת, “300 גרם” תתקרב אלינו

בעבר, פרגנו כאן למסעדה מצוינת, בעיקר בשל טוב ליבו של איתי חסון, הבעלים של מסעדת 300 גרם ממושב בצת. מאז תחילת המלחמה, המסעדה שהקימו לפני 12 שנה איתי וגל חסון במושב בצת המפונה, עמדה שוממה.

לבצת אי אפשר להגיע בימים אלו, ולכן – אם אי אפשר להגיע לפילה בקר, הפילה בקר יגיע אליכם. תיקון: הוא לא לגמרי מגיע אליכם, אבל הוא מתקרב למרכז הארץ (הכל יחסי) ומתמקם במושב בוסתן הגליל (סמוך לכביש מס 4), בין עכו לנהריה.

גם כאן האווירה כפרית-פסטורלית, וגם כאן יישמר התמחור ההוגן עליו הקפידו כל השנים.

המנות הראשונות והעיקריות מתומחרות בצורה סופר ידידותית, אך הלהיט ונשאר ארוחת השוק הזוגית (199 ₪), והארוחה לרביעייה (399). לאכול ארוחה טובה במחיר פיקס, זה משהו שבהחלט מדבר אליי. 

ולמה נקרא שמה “300 גרם”? בגלל שהמשקל הפופולרי בעולם של נתחי בשר, הוא 300 גרם כמובן, ובמסעדה של איתי חסון כל כך אוהבים בשר, שהחליטו לקרוא למסעדה על שם מידתו הטובה הידועה בכל העולם.

בכלל, אני ממליצה לקפוץ לחזק אותו ואת אנשי הצפון הגיבורים.

צילום: יעקב מדר

300 גרם – רחוב האקליפטוס 13, מושב בוסתן הגליל: 04-9808544 

כשרות: מהדרין חלק, רבנות מטה אשר

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע