זהו זמן בשר

מאת:גלית אור
הקרניבורים שבינינו ישמחו להכיר את הפנינה החדשה בשוק מחנה יהודה

הקרניבורים שבינינו ישמחו להכיר את הפנינה החדשה בשוק מחנה יהודה 


העולם כידוע, מתחלק בין מי שאוהב בשר – לכל השאר. יש את אלה שבאמצע, העופונאוטים שחשים כאילו העוף הוא משאת הנפש, ולא סתם מקובלים מרחפים בין לבין. זכינו, ואנחנו ב”ה, קרניבורים, המחבבים את החלבונים ושמחים על כל מקום בשרי וכשר שנפתח.

הכירו את גלעד שטרן ודוד אליהו, צמד חברים שנושמים בשר כבר שנים רבות. לפני כ-4 שנים חברו השניים, הקימו את Meat Time (“מיט טיים“) וביקשו להגיש לקהל על בוצ’ר את התשוקה שלהם לבשר, בכל מנה שיוצאת מהמטבח.

לאחרונה, הם פתחו מסעדה בלב שוק מחנה יהודה, ולשם הם יוצקים את כל הניסיון והידע הקולינרי שלהם. מעבר לעובדה שהם מתמחים בבשר על נתחיו ותצורותיו, לטעמי – הם עושים עוד משהו: מייצרים תכשיטים קולינריים.

בתום תקופת ההרצה הנה התפריט מעניין שלהם. לצד 15 סוגי סלטים שתקבלו במקום (כמקובל בענף), יש שיפודי אנטריקוט מיושנים, מעורב ירושלמי, שיפודי פרגית, קבב ועוד.

הם מתמתחים גם בסנדוויצ׳ים בלתי שגרתיים בעליל:

       בורקס מיט טיים – מעורב ירושלמי אמתי, עגבנייה, מיקס עלים ובצל סומק.

       כריך מינוט סטייק פילדלפיה – בג׳בטה, מינוט סטייק, עגבניה, מיקס עלים, חלפניו כבוש, בצל מטוגן, איולי חרדל, ממרח עגבניות, ושום קונפי.

       כריך עוף מפורק – ג׳בטה, עוף קונפי ומפורק מוקפץ בברביקיו, טחינה לבנה, סלסה ירוקה, עגבניה, עלי בייבי וקריספי בצל.

       קרואסון אסאדו – אסאדו מעושן עדין איולי כמהין, עלים צעירים קריספי בצל ושום קונפי.

אומנם זאת “רק” מסעדה, אבל תראו את מנת הפאני פורי – כיסוני פאני פורי ממולאים בטרטר פילה בקר, חלפיניו כבוש, מטבוחה ואיולי נענע. הרבה מילים שמתארות תכשיט קולינרי מרהיב, יפהפה וטעים אש.

 צילום: עוז אוחיון

       Meat Time – הערמונים 2, שוק מחנה יהודה

       כשרות:  רבנות ירושלים מהודרת

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע