בשבח הביתיות הבשרית

מאת:גלית אור
השיפודייה של הרצל בבאר טוביה תשאיר אתכם ממולאים בטוב 

השיפודייה של הרצל בבאר טוביה תשאיר אתכם ממולאים בטוב 

יונות דואר, גלויות מודפסות וגם אי אילו מיילים שהגיעו לאחרונה, דורשים לרדת לעם. להניח למסעדות היוקרה ולתפריטי מישלן ולחזור אל הבסיס המסורתי, המנחם והטוב.

וזה נכון, אחרי הפרגון המוצדק למקומות נוצצים ועכשוויים – הגיעה העת למשהו קרוב לבית, תרתי.

הנה מסעדה פשוט טובה מטר מקריית מלאכי, השיפודייה של הרצל בבאר טוביה.

מודה, המקום יודע להכין בשרים על האש, מבין בצלייה, יש לו גישה טובה לנתחי בשר ופחמים, אבל לא בשבילם צריך לנסוע לבאר טוביה. הממולאים, אוי הממולאים שלו, ואני לא מתכוונת לפלפל ולכרוב ממולא.

בחטיבת הממולאים: טחול ממולא, קבב הבית, נקניקיות מרגז, נקניק, כבד וכבש ועוד. יש כמובן בשרים טריים, הנצלים על גריל פחמים וסלטים שעושים שמח בלב ובחיך. וכך, לצד ההבנה בבשר, בשיפודיה של הרצל זוכים בחוויה קולינרית מהנה ומספקת.

אם תרצו, זאת רק אגדה.

השיפודיה של הרצלהאסיף 1, באר טוביה

כשרות: מהדרין בד”צ בית יוסף

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע