מסעדת פופה הכשרה, בהובלת שף אביב משה, פתוחה לקהל הרחב. קולינריה יהודית חובקת עולם
מסעדת פופה – PoUPeE (בעברית בובה) משיקה את עצמה מחדש בגרסה כשרה בהובלת שף אביב משה, מהשפים הבולטים בישראל המתמחים בקולינריה כשרה. פופה הכשרה תציע תפריט שיורכב מהשראות ממסעותיו הרבים של אביב ברחבי העולם, לצד השפעות צרפתיות קלאסיות.
פופה תצטרף לקבוצת המסעדות ״ליאן אירועים״, של איש העסקים איציק רוסו. חזונם של השף אביב משה ושל רוסו הוא להביא לעולם תרבות המשלבת בין עולם הקולינריה העילי לבין הפער שנוצר מול עולמות הפודיס.
התפריט המחודש יכלול מנות כמו קובנה, טרטר טונה, פרעצל אנטיאס, טרטר טאבולה , טרטר סביח, סלט יווני פופה סטייל, כבד אווז ברוטב קרפ סוזט וסיגר חלקי פנים, בגזרת המנות הראשונות;
בעיקריות – מנות כמו טורטליני מנגולד, לברק פורצ׳יני, פילה בקר, פריים ריב נברסקה וסינטה, וחובבי המתוקים ימצאו בסוף הארוחה קינוח מילפיי (דפי פילו מקורמלים עם מסאלה, קרם קרמל, טופי תבלינים, תפוח בלימון ואבקת שמן זית) או קינוח שוקולד (בראוניז שוקולד, מוס שוקולד, טוויל קקאו, רוטב אגוזי לוז ומיקרו עלים).
כחלק משיתוף פעולה יערכו בפופה מפגשים קולינריים וסדנאות שירקמו גשרים של אוכל וסיפורים בין התרבות היהודית המסורתית לפודיז.
לדברי רוסו: ״החלום המשותף של אביב ושלי היה להביא לעולם תרבות בילוי ישראלית חדשה המשלבת בין אנשים ומטבחים. מצד אחד העולם הקולינרי ומצד שני המסורת והכשרות. האתגר המרכזי היה להחזיר את שף אביב משה לתל אביב, והוא השתכנע רק לאחר שסוכם כי יוביל את המסעדה עם תפריט כשר וייחודי.
פופה
כתובת: יהודה הלוי 46
שעות פתיחה: א׳-ה׳ 23:00-19:00; שבת 21:30 – 23:30.
כשרות – רבנות תל אביב.