אמא בישלה ממולא

מאת:גלית אור
בימים אלו מציינת ׳המוציא׳ של השף אבי לוי עשר שנות פעילות

בימים אלו מציינת ׳המוציא׳ של השף אבי לוי עשר שנות פעילות. לרגל העשור, החליטו במסעדה הירושלמית להשיק תפריט מיוחד שכולל מגוון מנות, שחלקן כיכבו בימי פתיחת המסעדה, וחלקן כמנות ספיישל ואליהן התווספו מנות חדשות. כולן מתכתבות עם ׳המוציא׳ והאווירה הקולינרית שמזוהה עם השף לוי. 

“סיר ממולאים הוא אחת מארוחות צהריי שבת  האהובות עלי בבית אמי. כשפתחתי את המוציא ואימא הגיעה לבשל איתי, לא היה לי ספק שהמנה הזו תוגש במסעדה ותזכה לשם הממולאים של אמא מרים”.

לוי משוגע על ממולאים והיופי במנה הזו היא היכולת הכמעט אינסופית לגוון איתה. “הסוד, איך לא, הוא בירקות: כרוב, פלפל, בצל ועלי גפן יקבלו באהבה את מלית האורז. אני אוהב לאכול את המנה הזו לצד צלוחיות טחינה ומטבוחה. חמיצות הטחינה וחריפות המטבוחה משתלבות נפלא עם מתיקות הממולאים”.

מסעדת המוציא רחוב יפו 113, ירושלים

כשרות: רבנות ירושלים

קרדיט צילום: אסף קרלה

Add Your Heading Text Here

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תפריט נגישות

רוצים להישאר מעודכנים?

השאירו פרטים והגיליון ישלח אליכם למייל מידי שבוע